Kdo sem

0A58ED64-A837-4B95-8AF9-AB44FA8AA46D.jpeg

Pozdravčki❤️

Sem Gaja. Kmalu bom postala mlada mamica. Le še dva meseca me ločita do velikega dogodka. Meni se zdi to še cela večnost, kajti komaj že čakam da bom lahko v roke prijela to malo bitje, ki me že en lep čas pošteno brca v trebuhu. Rok poroda imam 13. marca, ampak imam občutek da bo na svet prijokal že malo prej. Res že komaj čakam da bom rodila. Vem, da se to sliši čudno, a mene ni strah poroda. Za pisanje bloga sem se odločala že dolgo časa. Ampak sem se le končno spravila k pisanju. 🙂

7D04C918-09D0-4400-9025-E32635AAE16C

Stara sem 20 let in obiskujem zdravstveno fakulteto v Ljubljani. No, letos sem se odločila da bom pavzirala, saj mi je ostalo še nekaj izpitov. V vsakem primeru bi podaljšala študij za eno leto, zaradi otročička. Upam, da mi bo uspelo dokončati študij, kajti zelo si želim postati diplomirana medicinska sestra.

C30ADD43-BFC5-46C3-91A1-395A5C6FC762

Morda vas tudi zanima spol otroka. No, povem vam, da bo fantek :). Veliko ljudi pa me tudi sprašuje za ime, ampak sva se s fantom odločila, da tega ne izdava. Zdi se mi, da je dovolj izdati le spol otroka. Ko sem že pri mojem fantu. On je star 19 let. Pol leta je mlajši od mene. Ne boste verjeli, ampak točno pol leta. Jaz imam rojstni dan 11. decembra, on pa 11. junija. Torej jaz sem komaj dopolnila 20, medtem, ko je on star še 19. Oba bova mlada starša. To sicer ni bilo načtovano, ampak sva se po dolgem premisleku odločila, da otroka obdrživa. Predvsem zato, ker sva oba proti umetni prekinitvi nosečnosti.

Mojemu fantu je ime Aljaž. On je namesto študija izbral zaposlitev, saj se mu je v pravem trenutku nasmehnila sreča in je dobil zelo dobro službo. Pa še zaradi moje nosečnosti je bolje tako. Jaz ne hodim v službo in je lažje, če vsaj en služi denar.

07021EF5-CA3E-4B4F-9073-DAEDEC2A7695

Doma pa sva iz Zasavja. On se bo kmalu preselil k meni. Živim s starši, ki pa so res najboljši. Imam srečo, da mi stojijo ob strani in nama pomagajo. Doma poteka cel projekt, saj že potekajo priprave za našega otročička. Pa saj je lepo, ampak zadnje večere komaj zaspim, ker preveč razmišljam o tem, kako bomo uredili stanovanje. 🙂

F1254EF6-786F-4C12-9418-82B0E789F638

To je manjša predstavitev mene in mojega življenja zdaj. Namen pa imam napisati še dovolj zanimivih stvari o meni in nosečnosti, potek tudi o otroku ko se bo rodil. Napisala sem že dosti zgodbic in celo eno knjigico, torej upam da mi bo šlo takšno pisanje še bolj od rok 🙂 .

Lepo bodi,

Gaja❤️

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s