Kaj je zame pomenilo leto 2017 in kaj bi rada dosegla v letu 2018

IMG_0388

Pozdravčki 🙂

V letu 2017 se je zgodila meni najlepša stvar. Postala sem noseča. Čeprav to ni bilo načrtovano, sedaj na to gledam kot nekaj najboljšega v mojem življenju.
Stara sem komaj 20 let in v letu 2018 bom postala mlada mamica. To ni bilo v mojem načrtu za leto 2018, a sedaj je moj največji cilj za to leto, biti skrbna in dobra mamica.

V letu 2017 sem se odločila postati bolj odgovorna za vse napake in dejanja, ki jih naredim. Želela sem postati odrasla oseba, kar se mi zdi da mi je uspelo. Nehala sem se obremenjevati s tem kar si drugi mislijo o meni in koliko prijateljev imam. Ugotovila sem, da imam le eno ali dve res dobre prijateljice, katerim lahko zaupam.
Kot nekateri morda že veste, imam težave s samopodobo in samozavestjo. V letošnjem letu sem moje telo začela bolj ceniti. Vse tiste brazgotine na zapestju sedaj gledam kot na nekaj nič groznega. Postale so del mene. Vsaka ima svoj pomen in sedaj so le moja preteklost, na katero gledam kot nekaj pomembnega v mojem življenju.
Nikoli nisem imela najlepše postave. Začela sem se spraševati, če se je vredno vsak dan gledati v ogledalo in iskati napake na telesu. NI se vredno obremenjevati s težo, saj ti to lahko poslabša vsak dan v življenju. Zakaj bi vsak dan gledala kaj jem? Zakaj bi se vsak dan tehtala in odštevala tiste meni odvečne kilograme?
Nehala sem s tem. Že res, da bom morda vedno ostala oseba s posledicami motenj hranjenja in da bodo vedno v mojem življenju, ampak sem se odločila, da na to ne bom gledala kot na nekaj najslabšega in se ne bom smilila sami sebi. Še imam kakšen slab dan, ampak ga naslednji dan že pozabim in se ne obremenjujem z njim. To je bil moj napredek v letu 2017.

V letu 2017 sem postala noseča. Moja največja odločitev v tem letu je bila, da bom obdržala tega otroka. Ni mi žal za takšno odločitev. Se mi zdi, da je to nekaj najlepšega kar se mi je naredilo v življenju. Pripravila sem se tudi na najhujše stvari, ki jih lahko prinese nosečnost. Ker bom čez dva meseca imela svojo družino, sem posledično začela bolj ceniti moja starša, sestro. Začela sem ceniti vsako malenkost pri njih. Začela sem ceniti vse kar naredijo zame, saj bo enkrat to cenil tudi moj otrok. 🙂
V letu 2017 sem se nehala razburjati nad njimi, saj vem kako bo meni, če se bo moj otrok tako razburjal nad menoj.

V letu 2017 sem začela bolj ceniti mojo zvezo z Aljažem. Ugotovila sem, da je on ljubezen mojega življenja. Z njim bi rada preživela celo življenje. Sedaj bova imela otroka in še bolj sem ga začela ceniti in ljubiti. On je tisti, ki mi vedno stoji ob strani. Noben prijatelj tega ne more nadomestiti. Če njega ne bi bilo in mi nebi oprostil vseh teh napak, ki sem jih naredila v najini zvezi, moje življenje ne bi bilo popolno. ❤

24232674_10210740660898130_2270496625059498387_n

V letu 2018 bi najprej rada dokončala dva izpita, ki mi manjkata za napredovanje v drugi letnik študija. Oktobra pa bi se rada vpisala v drugi letnik in ga uspešno začela delati.

V letu 2018 bi seveda kot vse nosečke, rada imela porod brez komplikacij. Rada bi rodila po naravni poti, če se bo to le izšlo. Rada bi postala najboljša mamica in se čim bolj posvečala mojem otročičku. Najbolj si ga želim pravilno vzgojiti in skrbeti zanj.

V letu 2018 si želim še naprej imeti tako popolno zvezo z Aljažem, kot jo imava sedaj. Vem pa, da v najini zvezi ne bova več sama in da bova le redko imela čas le en za drugega. Želim, da bomo vsi trije živeli brez posebnih skrbi in zapletov. Želim si, da bomo uživali in se imeli radi. Moji družini želim predvsem veliko zdravja, saj je to zame na prvem mestu.

V letu 2018 si želim tudi, da bi vsi ki jih imam rada, brezskrbno živeli svoje življenje in se nehali obremenjevati z malenkostmi. ❤

In tudi vsem vam želim v letu 2018 veliko ljubezni, zdravja, sreče. Želim vam, da vam bo vsak dan ostal v spominu, in da bo vsak dan nekaj najlepšega. 🙂
Pazite nase in na svoje najdražje, kajti brez njih življenje nikoli ne bi bilo isto kot je. Radi se imejte in bodite to kar ste!

Lepo bodi,
Gaja ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s