Ponosna na svoje telo

Pozdravčki❤️

Kar nekaj časa sem razmišljala o tem, če bi objavila to objavo. Odločila sem se, da bi moje občutke delila z vami. Rada bi napisala kako se po porodu počutim v svojem telesu.

Moje telo je po porodu drugačno. Ko pogledam svoj trebuh, vidim, da ni več isti kot je bil pred nosečnostjo. Ko pogledam svoj trebuh, vidim tiste rdeče črte, ki prekrivajo spodnji del mojega trebuha. Nekaj malega jih je tudi na mojih bokih. Ko pogledam svoj trebuh, vidim, da je bolj oplahen, kot je bil pred nosečnostjo. Vse drugo na meni, je ostalo skoraj takšno, kot pred nosečnostjo.

In kako se ob tem počutim?

Seveda bi srčno rada, da bi lahko svoje telo začarala in bi postalo takšno, kot je bilo včasih. Ampak globoko v sebi vem, da nikoli ne bo več isto. Včasih se res počutim grozno v svojem telesu, ampak na to hitro pozabim, ko zagledam svojega malega fantka.

Seveda pa sem zelo ponosna na moje telo. Zmoglo je nositi najlepše bitje, in to kar devet mesecev. Ker sem imela carski rez, je na mojem trebuhu ostala tudi precej dolga brazgotina. Ponosna sem nanjo. Ni me sram pokazati, da jo imam.Skozi njo so potegnili mojega najlepšega otročička.❤️

Kot sem že omenila strije, pa vem, da ne bodo nikoli v celoti izginile, ampak jih bom vseeno lahko prekrila. V vsakem primeru, nikoli nisem želela kazati svojega trebuha, razen v kopalkah in s hlačami z visokim pasom.

Izgubila pa sem tudi že skoraj vse kilograme, ki sem jih pridobila med nosečnostjo. Tudi zaradi tega, sem kar vesela.

Oblačila lahko prekrijejo vse, kar želiš skriti. Zato sem tudi objavila fotografijo, ki pokaže, kaj vse lahko skrijejo le ene same kavbojke. Vse lahko izgleda drugače, če jih le malo potegneš višje. Skrijejo nepopolnost. Skrijejo strije, odvečno maščobo in polepšajo boke.

Nekateri pravijo, da je nosečnost smrt za popolno postavo. Jaz pa pravim, da je imeti otroka 100x boljše in lepše od popolne postave.

Ni me sram objaviti takšno fotografijo. Ponosna sem na svoje telo. Res sem. Moje telo se je spremenilo, ampak to le zato, da sem lahko rodila svojega sina. Mislila sem, da se bom po porodu zelo obremenjevala s svojim telesom. Z veseljem pa vam lahko povem, da ni tako.

Rada imam svoje telo in vedno ga bom imela.❤️

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja❤️🦋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s