Kaj vse se je spremenilo

Pozdravčki! ❤️

Že preden sem rodila, sem vedela, da se bo v mojem življenju dosti stvari spremenilo. Na boljše ali slabše? Vas zanima?
Nekateri boste rekli, da na slabše, nekateri na boljše. Na slabše bodo rekli tisti, ki naprimer ne marajo otrok, nočejo postati starši ali pa so premladi. Na boljše pa seveda tisti, ki že imajo otroke, ali pa si neskončno želijo kmalu postati starši.

Kaj pa se je po dveh mesecih spremenilo? Kako sedaj poteka moj dan?🙂

Preden sem bila noseča, sem bila zaposlena s faksom, učenjem, žuriranjem ter kofetkanjem s prijateljicami. Delala sem tudi v lokalu preko študentskega servisa. Čas sem doma posvetila le sebi in Aljažu. Z Aljažem nisva živela skupaj, zato sem skoraj vsak dan odšla k njemu ali pa on k meni. Čas pa sem zelo rada posvetila tudi oblikovanju moje postave.

Ko pa sem bila noseča, mi je bilo dolgčas. Nisem hodila na faks, ne v službo. Bila sem doma, pospravljala, gledala nadaljevanke in filme, hodila na sprehod in se družila z družino ter z nekaterimi prijateljicami. Še posebej pa sem pazila sama nase in na mojega še nerojenega otročička. Še vedno pa sem na začetku in na sredini nosečnosti hodila k Aljažu in on k meni, preden sva se preselila skupaj.

Kako pa je sedaj? Za moje mišljenje se je vse spremenilo na bolje. Nikoli mi ni dolgčas. Skrbim za novo bitjece. Z Aljažem sva skupaj ves čas, razen, ko je v službi. Zelo sem vesela, da živiva skupaj.
Ni več toliko časa za telovadbo, za druženje s prijateljicami, za nakupovanje ter za spanje. Na začetku sem se še nisem morala navaditi na krajši spanec. Sedaj pa mi ni več težko se zbujati ponoči in zgodaj vstajati. Počasi sem se navadila na vse skupaj. Tudi na to, da si popoldan ne morem več privoščiti krajšega spanca. Sprememb je veliko.

Moj dan sedaj poteka tako:

Vsaj enkrat na noč se zbudim, saj Lan postane lačen. K sreči takoj, ko poje, zaspi nazaj.
Zbudiva se okoli 7-8 ure zjutraj. Nato ga preoblečem in nahranim.

img_5856

Če najdem čas in je Aljaž doma, si naredim dobro jutranjo kavico. Zajtrk jem zelo pozno, včasih pa se zgodi, da ga pozabim jesti.

img_5858

Lan dopoldne še enkrat zaspi. Takrat imam čas za pospravljanje ter za gledanje nadaljevank. Včasih pa najdem čas tudi za pisanje objav na mojem blogu. Takrat imava z Aljažem, če je doma, čas zase.

img_5836img_6044img_6042

Lan se zbudi, ga nahranim in preoblečem. Sledi kosilo. Popoldan pa moj otročiček ne zaspi prav pogosto. Večinoma časa se jaz in Aljaž ukvarjava z njim. Najraje imava, kadar se pogovarjava z njim, on pa nama vrača sladke nasmehe. Če je lep sončen dan, gremo ali greva na kratek ali dolg sprehod.

Zvečer postane nemiren, noče zaspati in tudi jaz nimam preveč časa zase. Vmes pa ga seveda še nekajkrat nahranim in previjem. Lana vsak dan tudi umijem, da je svež in lepo diši. 🙂

Šele okoli devete ali pa desete ure, ko se Lan dobro naje in sladko zaspi, najdem nekaj časa zase. Stuširam se in gledam TV, potem pa tudi jaz končno zaspim.

Kot vidite, je moj dan posvečen večinoma mojem fantku, seveda pa tudi mojem partnerju Aljažu. Zelo rada skrbim za drugo osebo, zato mi je ta sprememba prav všeč! Potrebe mojega otročička so sedaj bolj pomembne od mojih. Vsak dan nekaj novega, vsak dan več nasmehov od mojega Lana. Če se sama kam na hitro odpravim ali pa imam kakšne opravke, ga prav pogrešam. Komaj čakam, da pridem domov in vidim tisti mali obrazek.

Kar dosti se je spremenilo v mojem življenju. Največja sprememba je, da z Aljažem nisva več sama.

Življenje je kar naenkrat lepše, ni več dolgčas in vem, da mi še kar nekaj časa ne bo. 🙂

Spremljate me lahko na mojem Instagram in Facebook profilu.😊

Lepo bodi in hvala za branje,
Gaja ❤️🦋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s