Kaj se skriva v otroški sobici

Pozdravčki!❤️

Zadnje čase nimam prav veliko časa za bloganje. A vseeno se potrudim, da najdem čas za moj najljubši hobi. Vem, da sem že velikokrat omenila, ampak še enkrat hvala za vso podporo, ki mi jo dajete vsak dan. Hvala za vsa vprašanja, besede in spodbude. Zelo sem vesela, da me spremljate!😍

Odločila sem se napisati, kaj vse se skriva v Lanovi otroški sobici. Naj še omenim, da v tej sobici še nima svoje posteljice. Trenutno jo ima v najini spalnici. Ta sobica je bila še nekaj mesecev nazaj moja. Prav kmalu pa bo notri sladko spal moj mali Lan.

Kar je najbolj pomembno v tej sobici, je previjalna miza. Kupila sem le previjalno podlogo, katero sem dala na dve moje nekdanje omare. Izgleda prav super. In ni tako visoka, kot nekatere previjalne mize. Ker sem majhna, mi je Lana tako lažje previjati. Na steni so nalepljene žabice in sovice, katere zelo rad opazuje. 🐸🦉

Pod previjalno podlogo v omari, ima zloženeu svoje pleničke (trenutno znamke Lupilu št. 2 in Baby love iz Dma št. 3.), vlažilne robčke in enkratne previjalne podloge, ki jih sicer ne uporabljam več. V drugi omari pa ima spravljene brisačke in tetra pleničke.

Na omarici zraven so njegove kremice. Ena hladilna kremica znamke Becutan. Dve zaščitni kremici znamke Nivea in Sudocrem. Zraven spada tudi otroški puder znamke Becutan, ki pa ga uporabljam le redko. Največ uporabljam začitno in hladilno kremico.

Na omarici je tudi razkužilo za roke. Po pravici povedano, ga ne uporabljam redno. Zraven pa so tudi vlažilni robčki, trenutno znamke DM, in pa krpice za umivanje znamke Tosama.

V košarici zraven imam trenutno spravljene še ene rezervne krpice za umivanje, alkohol, ki se sicer ne uporablja več (uporablja se ga za nego popka), zloženčki in vatka, ki pa jo tudi uporabim redko.

Na previjalni mizi je tudi kompletek z glavnikom, krtačko za lase, aspitatorčkom za nosek, pilice, škarjice ter ščipalec za nohte.

Seveda ne gre brez mleka in olja za telo, znamke Nivea ter zaščitnega mleka iz Mullerja (Beauty Baby).

V manjši košarici je spravljeno milo za telo znamke Becutan, ki res zelo lepo diši in trdo milo znamke Nivea, katerega uporabljam res redko. 🛁 Zraven pa so še vatirane palčke za nosek ter ušesa in fiziološka razstopina za nosek.

V zgornji omari so spravljene stvari, katere so za rezervo in Aptamil.🍼

V spodnji omari pa so spravljene rezervne pleničke, katerih kot vidite ni malo. Zraven pa imam tudi nekaj odejic, katerih pa imam tudi preveč. Ne kupujte jih toliko. Dve ali tri so čisto dovolj. 🙂

Moj otročiček ima v predalih lepo zložene bodyje, hlačke in majice. V dveh predalih ima le bodyje, hlačke ter majčke. 👕V tretjem predalu so spravljeni čeveljčki, nogavičke, rutke ter slinčki. 👣 V zadnjih dveh pa ima spravljena oblačila, katera so mu še kanček prevelika, ter posteljnino.

Zraven pa je še ena omara, v kateri ima spravljena oblačila za zimo, igračke in ostale stvari.

Zaenkrat je to vse. V tej sobici pa imamo v škatli spravljene tudi cotke, ki jih je prerastel in lupinico. Sobico pa krasijo tudi posnetek ultrazvoka med nosečnostjo in fotografije iz porodnišnice. Ta soba je zaenkrat namenjena le negi otročička, zato še ni najbolj urejena.

Odločila sem se, da kmalu objavim tudi kratek ”vlog” in vam še bolj podrobno pokažem, kako se lahko znajdeš in urediš sobico, tudi če ne kupiš novega pohištva. Seveda vas bom obvestila, ko bo posnetek dokončan. Morda mi uspe in začnem tudi z vloganjem.😊

Spremljaj me tudi na mojem Instagram profilu.

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja❤️🦋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s