16 stvari o meni, katerih še ne veste

Pozdravčki!❤️

Danes pa malo bolj drugačna objava. Kaj vse še ne veste o meni? Nekaj stvari sem morda že omenila v kateri od mojih objav, a vseeno, tukaj je 16 dejstev o meni, ki jih še ne poznate.

1. Tudi jaz se fotografiram 100x, preden objavim fotografijo.

Seveda. Kdo se pa ne? Razen, če se mi posreči in je morda druga fotografija res takšna, kot sem si jo zamislila.🤷‍♀️

2. Če spim sama, me je ponavadi strah.

Če spim sama, me je včasih prav strah zaradi moje domišlije. Zato imam ponoči vedno prižgano vsaj eno lučko (lahko se zgovarjam, da jo imam zaradi Lana.🙈). Včasih zaradi moje domišlije tudi ne morem zaspati. Slišim vse, kar ne bi bilo treba.

3. Želela sem biti v središču pozornosti.

Oh, ja. To so bilo časi, ko sem se družila z eno prijateljico in smo mislile, da smo “famous”.😄 Objavljala sem 100 fotografij naenkrat, na katerih sem “pozirala”. Oboževala sem, če me je kdo pozdravil, jaz pa ga nisem poznala. Tako sem se počutila vsaj malo pomembno.🤦‍♀️

4. Imam kontakne leče, ker na daleč res zelo slabo vidim.

Od osmega razreda imam očala. V devetem razredu pa sem izbrala leče, ker mi očala niso bila precej všeč in so me motila. Očala nosim tudi sedaj, ampak res redko. Ampak ja, brez očal ali kontaktnih leč sem zares slepa.🤓

5. Oboževala sem Rebelde.

I soy rebeldee. Zares sem jih oboževala. Bila sem tudi na dveh koncertih, ko so prišli v Ljubljano. Na mojem mp3-ju so bile pesmi samo od njih. Vedno pa sem želela biti podobna Dulce Marii.🙈 Fotografija spodaj je iz koncerta.

6. Že od malih nog si želim delati v zdravstvu.

Ampak takrat sem želela postati zdravnica. Potem pa sem ugotovila, da je medicinska šola pretežka zame.😄 A vseeno sem se odločila za zdravstveno šolo, da postanem diplomirana medicinska sestra.

7. Od nosečnosti naprej prav rada pospravljam.

Preden sem bila noseča sem sovražila pospravljanje. Sedaj pa (sploh, če sem sama doma in me nihče ne moti) prav rada pospravljam. Nosečniško gnezdenje me je precej spremenilo.😅

8. Zmeraj sem bila sramežljiva.

Grozno sem bila sramežljiva. Po pravici povedano, sem še sedaj sramežljiva. V novi družbi sem skoraj cel čas tiho. Ko človeka spoznam, znam biti že malo bolj glasna. Nisem pa ena od tistih, ki govorijo kot navita ura. Pač raje poslušam, kot pa govorim.🤷‍♀️

9. Na koži imam brazgotine.

Največ jih imam na zapestju. So posledica samopoškodovanja v obdobju depresije. Od blizu so zelo vidne, ampak sedaj se jih ne sramujem. Nekaj pa jih imam tudi na nogah.

10. Včasih prehitro rečem ali naredim neko stvar, brez razmisleka.

Se tudi vam kdaj zgodi kaj takega? Meni se velikokrat. Potem pa se še dolgo časa nerviram zaradi tega.

11. Kot najstnica sem bila bolj “chubby” dekle.

V puberteti sem bila malo bolj močna. Nisem bila debela, ampak ker sem majhno dekle, se vidi vsak kilogram, ki ga dobim. Zaradi tega so me v osnovni šoli veliko zafrkavali, potem pa sem zbolela tudi z bulimijo. Leva fotografija je bila posneta preden sem zbolela (8. razred), desna pa, ko sem se že spopadala z bulimijo (1. letnik srednje šole).

12. Kot deklica, sem pogosto obiskovala bolnišnice.

Imela sem težave z ledvicami, zato sem veliko obiskovala zdravnike in bolnišnice. Pogosto sem bila tudi bolna. Seveda sem potem obiskovala tudi psihologe/psihiatre, ampak veste kaj? Nihče mi ni preveč pomagal. Leta 2015 sem se nato štiri mesece zdravila na Enoti za motnje hranjenja v Ljubljani.

13. Po trebuhu in nogah imam strije.

To sem sicer že omenila. Po stegnih jih imam že od prej, po trebuhu pa sem jih dobila v nosečnosti, čeprav sem si kožo s kremami negovala skoraj vsak dan. Sedaj že, hvala bogu, počasi svetlijo.

14. Na desni roki vedno nosim elastiko za lase.

In srečna sem, da je tako. Tako jo imam vedno pri sebi in si lahko kadarkoli naredim čop. To še posebej pride prav poleti, ko je res vroče.

15. Včasih sem veliko žurirala.

In to še lansko leto. A najhuje je bilo v srednji šoli. Zelo rada sem se ga napila. Pa tudi cigarete sem kadila vsak dan. Redno sem začela kaditi že v prvem letniku srednje šole. Med nosečnostjo pa sem nehala kaditi. Sedaj, po porodu, pa mi po pravici povedano, ne paše več kaditi.

15. Kot majhna deklica, sem izgledala kot fantek.

Strigli so me na kratko. In izgledala sem kot mali fantek.

16. Velikokrat sem izgubljala prijatelje/prijateljice.

Ko sem imela težave sama s seboj, sem jih sama odrivala stran. Nekaj pa sem jih izgubila tudi med nosečnostjo. A dosti sem jih izgubila, ker sem na žalost izbirala napačne prijatelje. Čeprav so mislili, da ne bom izvedela, kaj vse govorijo o meni za mojim hrbtom, so se pošteno zmotili. Sedaj pa sem ugotovila, da imam raje eno pravo prijateljico, kot deset “fejk”.

Če te zanima še kaj, me lahko kontaktiraš na mojem Instagramu.🙂

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja💋

6 thoughts on “16 stvari o meni, katerih še ne veste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s