6 mesecev po porodu: Moj velikan

Pozdravčki!❤️

V torek, 11. septembra je Lan praznoval že kar 6 mesecev! Ne morem verjeti, kako hitro čas beži. Še malo pa bom odšla nazaj na faks.😕

Lan je velik približno 67 cm in tehta že kar 8200 g. Jaz ga po pravici povedano, včasih že prav težko dolgo držim v naročju. V mojem naročju izgleda še večji kot je v resnici. Telesne višine pač ni podedoval iz moje strani. 😄 Jaz sem bila tako velika pri enem letu starosti. Oblačila ima v številki 68 ali 74, odvisno od modela. Pleničke pa ima še vedno v številki 3.

V preteklem mesecu sta ven pokukala že prva zobka. Težav na srečo ni bilo. Nič se ni jokal in ni dobil povišane telesne temperature. Seveda pa mora ven pokukati še kar nekaj zobkov, zato se ne smem veseliti prehitro.

Obračati se je začel iz trebuščka na hrbet. Kar nekaj časa se je obračal le iz hrbta na trebušček, potem pa je ugotovil, da je fino, če se zna obrniti tudi nazaj. Tudi sedi že ob opori na njegove roke, čeprav le za kratek čas. Goste hrane poje prav veliko. Včasih tudi za cel obrok. Spi še vedno celo noč, od osme ure zvečer pa vse do sedme ali osme ure zjutraj. Še vedno skoraj nič ne joka, razen če je res lačen ali zaspan.

Kako se počutim jaz?

Počutim se super. Začela sem malo več telovaditi, kar mi je izboljšalo samozavest. Prejšnji mesec namreč nisem bila prav dosti samozavestna. A sedaj je bolje. Strije na trebuhu si še vedno negujem z Weledinem oljem za nego strij. Nosečniških kilogramov pa že kar nekaj časa ni več.

Drugi teden grem nazaj na faks. Ko pomislim, da bom malo manj z mojim fantkom, postanem prav žalostna. Vseeno pa komaj čakam, da diplomiram. Upam, da mi letos uspe dokončati drugi letnik študija.

Lana imam zares najraje na celem svetu. Čeprav me vloga mamice včasih utruja, kmalu dobim energijo, ko vidim mojega najlepšega fantka, kako se mi smeji. Res je priden fant in ponosna sem, kako je napredoval. Glede na to, da je imel ob rojstvu le 2740 g, je sedaj pri svojih 8200 g pravi korenjak.

Mene pa še vedno lahko kontaktiraš na mojem Instagramu.

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja💋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s