7 mesecev sreče

Pozdravčki!❤️

Spet pišem malo z zamudo. Ker nimam preveč časa in ker je en mesec tako hitro naokoli, da sploh ne dojemam in ne sledim kdaj moram napisati novo objavo za Lanovo mini svečko.

11. oktobra je bila Lanova sedma mini svečka. Spet bom ponovila besede, katere napišem v vsaki objavi: “Ne morem verjeti, kako hitro čas beži.”

Torej, Lan je dopolnil sedem mesecev. Trenutno nosi oblačila v številki 74. Tehta približno 8 kg in pol (zdi se mi, da že skoraj 9), velik pa je okoli 70 cm. Resno, Lan, ne rasti tako hitro, ker me boš kmalu prerastel. Pleničke še vedno nosi v številki 3, od znamke DM ali Bambo.

V prejšnem mesecu je imel dva zobka, sedaj pa je ven pokukal že njegov tretji zobek! Morala bi vedeti, saj je vsako stvar z veseljem nesel v usta. No, to še vedno počne. 😄

Zelo rad leži na svojem trebuščku in se obrača sem in tja. Čakamo le, da se začne plaziti po tleh. Potem bo šele pestro.😊 Naučil se je sedeti brez opore. Začel je tudi oponašati mene in Aljaža. Ugotovil je kako odkimavati, spuščati glasne glasove ter kazati jezik, je pa tudi zelo žgečkljiv fant. Spi še vedno celo noč, od osme zvečer do sedme ure zjutraj.

Na dan ima samo še dva (redko tri) obroka po steklenički. Zjutraj in zvečer mu pripravim mleko, čez dan pa poje gosto hrano. Najraje ima jogurt, polento, krompir, piškotke, sadje, zelenjavne juhice, grisolino in keksolino ter še mnogo drugih jedi. Je pravi jedec, kar se mu pa seveda tudi pozna.💪🏻

V nedeljo je bil krščen. Bil je priden, a med krstom je postal zelo zaspan in nemiren. Smo se vsaj malo nasmejali.🙈 Je bil pa že skrajni čas, da sva ga dala krstiti, saj je že zelo velik in težak, zato sem ga težko držala v naročju tako dolgo. In seveda, starejši kot je, bolj je živahen.😄 Dobil je veliko daril, med tem tudi svoj prvi avto od svoje tetke.❤️

Kako se počutim jaz?

Začela sem hoditi nazaj na faks. Priznati moram, da je precej naporno, ampak ne bom obupala. Postavila sem si cilj, da v tem letu naredim čim več. Sicer upam, da mi uspe opraviti drugi letnik na fakulteti, a če mi slučajno ne uspe, še ne bo konec sveta. Seveda pa bom dala vse od sebe.📚 Moja motivacija je Lan.

Drugače pa se počutim odlično v svoji koži. Čeprav imam včasih še vedno momente, ko si rečem, da bi lahko izgubila kakšen kilogram, a na to kmalu pozabim in se ne sekiram za nič. Zakaj, ko pa sem zdrava in srečna?

Ponosna sem na mojega sinčka, pri katerem vsak dan opazim nov napredek. Zelo sem hvaležna, da imam najboljšo družino in seveda Aljaža. Priznam, da znava biti oba zelo trmasta in se kdaj pa kdaj prepirava, a vseeno ga imam najraje na svetu, tako kot imam najraje najinega prelepega Lana.❤️

Nikoli ne pozabite na svoje bližnje, uživajte in imejte se radi.

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja💋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s