Lanovih 8 mesecev

Še štiri mesece in moj otrok bo star eno leto? Ne morem verjeti. Zakaj rasteš tako hitro, mali mož?

Lan je bil v nedeljo star 8 mesecev. Velik in težak je po mojem mnenju le malo več, kot je bil pri 7 mesecih. Je res zelo velik fant in upam, da se pri rasti malo upočasni, saj ga kmalu ne bom več mogla nositi v naročju.😄Oblačila nosi v številki 74, včasih tudi že v številki 80, odvisno od modela oblačil. Pleničke ima še vedno v številki 3, čeprav bom počasi začela kupovati pleničke v številki 4.

Še vedno ima le tri zobke, a nestrpno čakamo četrtega. Mislim, da bo kmalu zunaj.😊

Lan je pravi nagajivček. Zna se prav fino razjeziti, če nekaj ni po njegovem. Zelo rad se smeji, se igra z mamico in atikom, včasih tudi z našim maltežanom, a on se kmalu naveliča in se odmakne stran od njega.Joka bolj malo, razen, če je res lačen. Zelo rad pa se tudi crklja pri mamici. Včasih bi bil rad v naročju tudi celi dan.

Začel se je plaziti naokoli! Izgleda kot majhen polžek. Najraje se plazi do kakšnih kablov, daljincev, telefonov, do našega maltežančka in do njegovih žogic. Vse stvari so pač bolj zanimive, če niso njegove. Začel je odpirati tudi predale v dnevni sobi. Torej mi ni treba povedati, da so njegovi prstki enkrat že ostali ujeti v predalu.🙂 Ampak tega bo še veliko… Stati je začel na svojih nogicah, seveda le, če ga držimo. Se pa to zgodi še redko kdaj. Je zelo močan fant!

Še vedno najraje poje kakšno sadno kašico, piškotke, zelenjavne juhice in krompir. Začel pa je oboževati tudi kruhek, smoki za otročičke, rezance v juhi, skutke in še bi lahko naštevala. Najraje pije vodo ali nesladkan čaj. Obožuje pa pitje iz kozarcev, le da se takrat več polije.😄 Še vedno pa zjutraj in zvečer pridno poje svoje mleko.

Lan je še vedno majhen zaspanček. Čez dan ima še tri zelo kratke dremeže. Redko kdaj se zgodi, da v enem kosu čez dan spi več kot eno uro. Zvečer gre spat okoli osme ali devete ure. Spi vse do sedme ali osme ure zjutraj.🌛

Jaz pa se počutim odlično. Hodim na faks, kmalu pa se mi začne tudi praksa. Upam, da bom zmogla. Imela sem sicer nekaj težav z zdravjem, a se je vse lepo uredilo. Obožujem preživljati čas s svojim sinčkom. Najraje imam seveda crkljanje in sprehode. Seveda pa tudi ne morem verjeti, da bo Lan kmalu star že eno leto. Do takrat bo minilo kot bi mignil. Zakaj se čas ne more vsaj za nekaj dni ustaviti?😩

Strije so skoraj zbledele. Zahvala gre seveda Weledinem olju za nego strij.❤️

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s