Odnos s parterjem po porodu

Pozdravčki❤️

“Po porodu bo vse drugače.”

“Ne bosta imela več časa en za drugega.”

“V zvezi nikoli več ne bo tako kot je bilo.”

To so mi govorili, ko sem bila noseča. Nisem jim verjela. Pač najina zveza z Aljažem je drugačna in po porodu bo vse enako. Nič se ne bo spremenilo.

Kako pa je bilo v realnosti?

Ogromno se je spremenilo. Na dobro in tudi na slabo. Ko se je Lan rodil sva bila oba v rožicah, se imela še rajše. A čez čas je bilo vse drugače. Vse mi je šlo na živce. Menila sem, da mi Aljaž nič noče pomagati, da me nima več rad. Najin odnos se je spremenil. Ampak kako se ne bi? Štiri leta sva bila samo midva. Potem pa smo postali trije. Dvojina se je spremenila v trojino. Dobila sva prvega sinčka in on je postal najbolj pomemben. Nisva se več ogromno pogovarjala. Enkrat je bil utrujen en, drugič drug. Aljaž je bil utrujen od službe, jaz od ukvarjanja z Lanom. In seveda so prišli tudi ogromni prepiri. Največkrat zaradi mene. Nekaj mi ni odgovarjalo in postala sem živčna in jezna. Hvala bogu oba dosti kmalu pozabiva na grdo gledanje in se kmalu pobotava.

Najina zveza se je res spremenila, a to še ne pomeni nič slabega. Vseeno se imava najraje. Vseeno se imava zelo lepo. Je pa res, da nimava več ogromno časa zase. Sicer pa upoštevava nasvete drugih, da morava kdaj pa kdaj najti čas le za naju. Včasih greva sama na kakšno večerjo ali pa v kino. In to pomaga. Še vedno sva mlada. Še vedno morava kdaj pa kdaj uživati en z drugim. Sicer pa sedaj uživava dvakrat bolj, saj imava najboljšega sina. Popestril nama je zvezo. Nisva več samo midva. Smo srečna mlada družinica.❤️

Oba sva mlada starša. Jaz bom naslednji mesec dopolnila 21 let, Aljaž pa bo 21 dopolnil junija naslednje leto. In po pravici povedano se že od vsega začetka ne počutiva premlada za to vlogo. Kaj nama manjka? Nič. Sva polna energije, se hecava, smejiva in morda še bolje skrbiva za otroka, kot pa nekdo starejši. Vse bi dala zanj. Želiva, da bomo imeli lepo življenje, da bomo uživali in se imeli radi. Veva, da bodo v najini zvezi in vzponi in padci, ampak za zvezo se je vedno vredno potruditi. Že samo pogovor in malo popustljivosti na obeh straneh lahko reši težave.

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s