Adijo, leto 2018

Adijo, leto 2018. Pogrešala te bom. To leto bo sigurno eno izmed najlepših let v mojem življenju. Leto 2018 gre proti koncu. V tem letu pa se je zgodilo ogromno lepega.

V začetku tega leta sem tehtala kar 15 kilogramov več, kot sedaj. Se komaj premikala in umirala od bolečin v križu. V svojem trebuščku sem nosila najlepšega otročička. In 11. marca ob 18.20 sem ga končno spoznala. 2740 gramov in 49 centimetrov sreče. Čeprav sem rodila s carskim rezom, sem vesela, da se je tako končalo. Imela sem sicer nekaj poporodne depresije, ampak sem kmalu pozabila na vse, ko sem pogledala mojega Lana.

V letu 2018 sem se naučila biti mama. Skrbeti sem začela še za eno bitjece in to mi je ogromno pomagalo tudi pri moji samozavesti. Čeprav se je bilo precej težko naučiti skrbeti za malega dojenčka, je bilo kmalu vse lažje. Skrbeti zanj je postalo nekaj, kar sem oboževala. Moje zdravje se je izboljšalo. Prehranjujem se normalno, le mesnih izdelkov že kar nekaj mesecev ne jem več in omejila sem sladkor, kar pa pri meni ni problem, saj nisem sladkosned. Želim biti v vzor mojemu sinu, ne pa se vsak dan obremenjevati sama s seboj. Začela sem ceniti to kar imam. Včasih tega nisem znala. Cenim, da imam najboljšo družino, saj mi stojijo ob strani in mi pomagajo.

Dvojina se je spremenila v trojino. Aljaž in jaz sva postala najsrečnejša starša na svetu. Skupaj smo preživeli ogromno lepih trenutkov. Od izletov do prijetnih sprehodov. Na žalost sva z Lanom obiskovala tudi bolnišnice, ampak na koncu se je vse dobro izšlo. Lan je postal zdrav in velik otročiček.

Lanov prvi smeh. Prvo Lanovo obračanje na trebušček. Prva Lanova prespana noč. Lanov prvi zobek. Prvo Lanovo plazenje. Prvo Lanovo ploskanje. Prvo Lanovo kobacanje. In še mnogo prvega. Vse to se je zgodilo v letu 2018. Veliko bo še prvih stvari. Prve stvari so najboljše. Prinesejo veselje, ljubezen. In nama je veselje ter neskončno ljubezen prinesel najin prvi otrok.❤️

V letu 2018 sem spet začela obiskovati faks. Res je naporno, a vredno se je potruditi, da bomo imeli boljšo prihodnost. Upam, da mi bo uspelo priti do naziva diplomirana medicinska sestra. Ta poklic imam rada.

Leto 2019, kaj nam boš prineslo?

Upam, da bomo vsi zdravi, srečni in veseli. Upam, da bomo čimveč časa preživeli drug z drugim. Upam, da uspešno opravim drugi letnik faksa in nadaljujem s tretjim letnikom. Upam, da bo najina ljubezen z Aljažem še večja in boljša, kot je bila do sedaj in da bo manj nepotrebnih prepirov, kot jih je bilo v letu 2018. V letu 2019 bi mojega otročička rada naučila čimveč novega. Nudila mu bom neskončno ljubezen, tako kot mu jo sedaj. Seveda tudi upam, da bo moje psihično stanje še boljše, kot v letu 2018. In upam, da bom še naprej pridno ter uspešno pisala in objavljala na blogu.

Saj res. Že eno leto je od tega, odkar sem začela objavljati na blogu! Nisem si mislila, da bo imel moj blog takšno število ogledov le v enem letu. Rada bi se zahvalila vsem, ki me spremljate in podpirate. V letu 2019 se bom potrudila, da bom še vedno veliko objavljala na mojem blogu. Rada delim moje izkušnje, misli in preživete dogodke z vami.❤️ Še enkrat hvala! Ste najboljši.🙂

Hvala leto 2018 za vse prelepe dogodke in spomine. Spomini ostanejo za vedno.

Vam pa jaz, Lan in Aljaž želimo še naprej prijetne in lepo preživete praznike. Upam, da boste v letu 2019 doživeli veliko lepega, dobili tisto kar si želite in preživeli ogromno časa z najbljižnimi. Želim vam tudi veliko zdravja, veselja, sreče in ljubezni. Naj vam leto 2019 prinese ogromno prelepih spominov.

Hvala vam, ker ste!🎀

Lepo bodi,

Gaja❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s