Za nami je najlepše leto…

Sedaj lahko rečem, da moj Lan tudi uradno ni več dojenček. Čeprav mu dojenček že tako ali tako dolgo nisem več rekla.🙈

Lan je v ponedeljek dopolnil 1. leto!🎂

Leto dni nazaj sem ga spoznala. Spomnem se, kako sem komaj čakala na ta dogodek. Leto dni nazaj sem ga prvič videla in stisnila k sebi, čeprav še malo pod vplivom anestezije, ampak vseeno je bilo najlepše. In leto dni nazaj sem ga prvič poklicala z imenom Lan.

V ponedeljek, na poti domov iz prakse, sem dobila solzne oči. Prvič zato, ker nisem mogla biti cel dan z njim in drugič, ker nisem mogla verjeti, da je od njegovega rojstva minilo že eno leto. Bo šlo res vse še hitreje?😭

Lan je pri enem letu velik približno 80 cm in tehta nekaj čez 10 kg. Hoditi še ne zna, ampak ob opori že zelo rad hodi okoli mizice v dnevni sobi ter povsod drugje. Tudi kobaca zelo hitro. Je pa tudi zelo glasen, najbolj seveda takrat, ko nekaj ni po njegovem ali pa, ko je zelo vesel. Včasih, če kaj hoče, me pokliče “ma ma”. Reče tudi “papu”, kar pomeni, da bi rad jedel.🍩 Zna že ogromno novega, ampak tega je preveč za naštevati.

Je mali nagajivček. Zelo rad gleda Telebajske ter Kravico Katko. Rad posluša glasbo in zraven pleše. Zelo rad ima tudi otroke. Ko jih vidi, se mu začne samo od sebe smehljati.

V vrtec ga še ne bova dala, saj se mi trenutno najdaljša praksa letos konča že aprila. Potem bom malo več doma. Komaj že čakam! Odštevam dneve… Ne morem verjeti, da bi mi šele sedaj potekla porodniška, če bi bila zaposlena. Jaz sem sicer nazaj na faks odšla že pri Lanovih šestih mesecih.

Eno leto je zares hitro minilo. Bilo je najlepše. Tega leta ne bom nikoli pozabila.❤️

Sedaj pa novim ciljem in dogodivščinam naproti. Le kaj bo prineslo prihodnje leto?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s