Preživeli smo prvi teden v vrtcu

In to brez solz! No, Lan je tu pa tam kakšno potočil, jaz pa nisem niti ene.

Ok, morda na skrivaj. Morda eno. Ali pa dve.🙊

Lana je namreč prvi teden uvajal Aljaž. Kar mi je po eni strani v redu, saj je Lan malo bolj navezan name, kot pa nanj in se je lažje “odlepil” od njega. Zelo mi je žal, da ga nisem mogla uvajati jaz, po eni strani pa je to bolje, ker vem, da bi sigurno potočila kakšno solzo, če bi ga slišala jokati in ko ne bi želel stran od mene. Tako pa sem le čakala, da prideta nazaj.

Ampak, prvi teden je bil uspešen!

Lan je bil zelo priden. Tudi jedel je več, kot sem pričakovala. Zajtrka sicer ni zelo rad jedel oz. je pojedel le kakšen kos kruha, kosila pa je pojedel ogromno. Hvala bogu, da imajo tudi v vrtcu na jedilniku veliko krompirja.😄

Prvi dan sta bila z Aljažem v vrtcu le eno uro, naslednji dan dve, tretji dan pa je Aljaž že odšel ven za eno uro, da je bil Lan sam v vrtcu. In bil je priden. Sploh ga ni pogrešal. Le ko je prišel ponj je bil malo razdražen.

Četrti dan je bil Lan že sam v vrtcu do kosila! Pojedel je ogromno, repete. Uganite kaj je bilo na jedilniku.🥔🥔 Peti dan se je že udeležil enournega počitka. Baje je zaspal brez problema, na trebuščku s flaško in njegovo plišasto igračko. Spal je eno uro, potem pa sem že prišla ponj.

Tako zelo sem ponosna nanj! Nisem si mislila, da bo tako zelo priden. Čeprav vem, da se ne smem prehitro veseliti, saj lahko najhujše še pride. Se je pa pridno igral, nič ni bil trmast in zdi se mi, da je že vzljubil vzgojiteljice.

Zelo me je skrbelo kako bo glede raznih bolezni, ampak sem si rekla, da sigurno še ne bo kmalu zbolel.

Ampak… v soboto je moj mali Lan že obležal z vročino. Vedela sem, da bo po vsej verjetnosti kmalu zbolel, nisem si pa mislila, da tako kmalu. Tako, da je drugi teden, tri dni manjkal v vrtcu. Sedaj se bova spet morala malo “uvajat” nazaj v vrtec, ampak mislim, da ne bo zelo velik problem.

Tole pišem v postelji z vročino in vnetimi ledvicami. Sedaj sem zbolela jaz. K sreči pa je Lan že zdrav, tako da sem vesela. Raje vidim, da jaz zbolim, kot pa on. Ah ja, takšne smo pač mamice.🤷‍♀️❤️

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja🌸

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s