Zadnji letnik faksa, pozdravljen.

Se še spomnite, ko sem pisala objavo na svojem blogu o tem, da grem v drugi letnik faksa?

No, sedaj sem že en mesec v tretjem letniku!💪🏻

Kako mi je? Po pravici povedano kar super. Trenutno imam prakso. In pa skoraj celo študijsko leto me čaka le praksa, praksa in š enkrat praksa. Vsaj izpitov baje ni toliko kot v prejšnjih letih. Je sicer precej naporno, ko pridem domov in se ne vležem na kavč in ne zaspim tako kot morda nekateri moji sošolci. Doma me namreč že čaka en mali cukerček, tako da grem takoj v pogon. Že nekaj časa sem brez energije in to me ubija. Res! Še na teži sem spet malo pridobila, saj ne telovadim več toliko kot sem poleti.🤷‍♀️ Ampak se ne sekiram.

Še malo pa bom v roki držala diplomo. Sicer še ne vem, ali si bom vzela absulventa ali ne. To moram še premisliti, ampak kmalu, saj ni več veliko časa. Že do novega leta bo minilo kot bi mignil.

Letošnje leto je lažje, saj je Lan začel hoditi v vrtec in nimam problemov s tem, kdo ga bo pazil. No, pa saj tudi lansko leto nisem imela takšnih problemov s tem, ampak je pa precej lažje.

Dosti deklet me sprašuje kako je z mojimi dohodki oziroma kaj ti ob študiju kot mladi mamici pripada. Po pravici povedano bi dobivala le otroški dodatek (60€), če ne bi letos oddala vloge za štipendijo. Tako da mi je štipendija v veliko pomoč. Drugih dohodkov nimam. Eno leto od rojstva otroka ti pripada starševski dodatek. Lansko leto mi je bilo to v pomoč.

Wow, tole sem napisala precej hitro. Izgleda da mi pisanje gre še vedno dobro od rok, pa čeprav sem zadnje čase bolj “lena” z objavljanjem.🤷‍♀️ Ampak mi je fino. Prisežem pa, da bom poskusila več objavljati na moj blog.

Zaželite mi srečo v tem študijskem letu i držite tačke, da bom čimprej postala diplomirana medicinska sestra.💪🏻

Lepo bodi in hvala za branje,

Gaja❤️