Življenje je lepše z lečami ali očali

En lep pozdrav vsem skupaj.🤍

Po dolgem času sem spet zbudila moj blog. Tokrat z eno posebno objavo. Že kar nekajkrat sem dobila vprašanje od kje meni toliko očal, kje kupim leče itd. Jaz zase rečem, da sem na pol slepa.🙈 Ker že kar nekaj časa ne vidim dobro.

Zgodba sega 10 let nazaj, ko sem prvič stopila v optiko, ker v osnovni šoli nisem mogla več prebrati snovi s table in tako dobila svoja prva očala. Leto kasneje sem dobila še leče in od takrat jih uporabljam vsak dan. Redko se zgodi, da jih ne uporabim. Vem, da to morda ni dobro za moje oči, a sem se jih tako zelo navadila. Včasih se odločim, da je dan za nošenje očal in tako tudi ostane.

Moje leče kupim v optiki ali pa na moje-lece.si. Imela sem že nekaj barvnih, a ostajam pri svoji naravni barvi oči.🙈 Imajo pa ogromno barvnih leč, samo za informacijo.

Dioptrijo imam trenutno -3,50, kar spet ni tako malo. Mi pa še vedno precej niha oziroma se mi še vedno slabša. Vid se mi je poslabšal tudi med nosečnostjo in po porodih. Je precej nadležno, če nimam leč ali pa očal, ker praktično ne bi videla, če bi mi nekdo pomahal 5 metrov stran.😁 Zato ne morem brez njih. Ne zamerit, če mogoče kdaj ne bom pomahala nazaj.🙊 Sedaj imam doma leče, svoja očala z dioptrijo in tudi očala brez dioptrije. Včasih mi je všeč, če imam na sebi očala brez dioptrije. Ko jih dam dol, še vseeno dobro vidim zaradi leč. Pri korekcijskih očalah tega ni. Ko jih dam dol, ne vidim nič. Torej imam lahko očala tudi na sebi tudi kot modni dodatek

Takšna očala sem vzela na MOJE-LEČE.⬇️

Imajo zaščito pred modro svetlobo in so super za nositi. Jaz jih zelo rada nosim pred računalnikom. Zakaj to pišem? Ker tam dobiš kvalitetna in lepa očala pa še draga niso. Imajo ogromno izbire. Jaz se sploh nisem mogla odločiti, katera naj vzamem.🙈 Poleg korekcijskih očal imajo na voljo tudi sončna očala, leče, barvne leče, dodatke za očala itd.

Pred 3 leti so mi prvič poslali njihove barvne leče in bila sem zares navdušena. In tudi sedaj sem. Sploh, ker imam tako več izbire glede očal. Od njih imam namreč doma še ena očala z dioptrijo, ena pa imam iz druge optike. Ker sem včasih malo “zbirčna” je res fajn, da imam doma malo več očal. Vem tudi, da bom očala sigurno še kdaj vzela iz MOJE-LEČE.SI ker so kvalitetna in niso draga.❤️

Drugače pa kaj ste? Team očala ali leče?🙋‍♀️🙋🏻‍♂️

Jaz imam vseeno raje leče, ker me ne motijo pri nobeni aktivnosti. Tudi nobenih problemov z dajanjem v oči in z odstranjevanjem nimam. Ker vem, da nekateri na to nočete niti pomisliti. Ampak se navadiš. Očala pa me rada motijo. Na primer pri telovadbi. Ampak vseeno jih obožujem.

Moje-leče.si so prava izbira za nakup očal in leč. Izbire je ogromno in vse je cenovno zelo dostopno.😎

Lepo bodi, Gaja 🌸

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s